3 ting du bør vide, før at få bøjler

1. Beslag typer er ikke vigtigt som du tror

Ikke alle er en kandidat til Invisalign i København eller lignende “usynlig bøjle behandlinger.” De fleste voksne ind i en tandlæge, der er håb om at de kan Invisalign, men kun en procentdel af dem er faktisk gode kandidater til den plast aligners. Grunden er: nogle typer af behandling bare ikke arbejde godt med Invisalign som de ville med traditionelle seler. Og når jeg siger “traditionelle bøjler Jeg mener ikke alle metal. Der er mange tand-farvet beslag markedet, der er mindre iøjnefaldende ogarbejde lige godt som metal beslag. Du skal tro din specialtandlæge, hvis han fortæller dig, at han ikke ville være i stand til at behandle dig med Invisalign eller andre typer af parenteser du måske har hørt om. Hvis du har jeres hjerte opsat Invisalign eller andre systemer, spørge, hvorfor det virker. Det er OK at spørge hvorfor,og det er bedre for dig til fuldt ud at forstå de orthodontist tilgang, før din behandling begynder.

Med det sagt, bør du også forstå, at disse dage, de selskaber, der gør tandregulering beslag og apparater bruger en masse penge reklame og markedsføring. Enhver god specialtandlæge vil fortælle dig sandheden: det er ikke de kantede parenteser, der gør forskellen, det er den teknik og oplevelse af de orthodontist, der behandler dig. Sure, nogle af de nyere parenteser har fordele, fordi de er mindre og mindremærkbar eller ikke kræver elastisk “o-ring” ligaturer. Men det gør dem bedre end andre typer af parenteser.
En anden ting at overveje er dette: Odontologer har brug for særlig uddannelse til at bruge nogle typer af parenteser. Eksempelvis skal en specialtandlæge uddannes afdet selskab, der gør Damon parentes, før han kan bruge dem sine patienter. Samme for sprog (“bag tænder”) seler. Hvis din specialtandlæge ikke har den ekstra uddannelse i disse specifikke produkter, kan han give dem til dig.
ikke hængt op en slags beslag eller én type af behandling. Trust oplevelse af din specialtandlæge. Hvis du ikke kan lide hans tilgang, kan du altid en anden udtalelse fra en specialtandlaege, der er forskellige, eller finde en, der tilbyder slags parenteser du havde i tankerne.
2. Læs din kontrakt!
Før du begynder Ortodontisk behandling, vil din specialtandlæge udarbejde en behandlingsplan og har du underskrive en kontrakt. Læse kontrakten! Det fortæller du en masse vigtige detaljer, såsom betalingsbetingelser, hvad sker der hvis du går glip af betalinger, og hvorvidt holderne er inkluderet i din behandling omkostninger. Hvis noget går galt under din behandling, er din kontrakt et bindende juridisk dokument.
Tror ikke, dog, at din specialtandlæge vil kaster du hvis du går glip af et par betalinger. Hvis du pludselig begynder at have finansielle vanskeligheder, tale med din specialtandlæge eller hans office manager om udarbejdelsen af nye vilkår med dig. længe du forsøger at foretage betalinger for alvor, vil de fleste Odontologer fortsat behandler dig.

3. Ja, det kommer til at gøre ondt 
Ja, det gør ondt for at bære seler i første omgang. Det gør ikke ondt for at dem sat dine tænder; smerter og pres kommer en dag eller to senere. Ikke blot vil dinetænder føle sig øm, men beslagene vil gnide indersiden af dit tandkød og læber og forårsage sår i munden. Det er ikke behageligt, men heldigvis denne fase kun vareret par uger. Snart arvæv formularer inde i munden og alt gør ondt mindre. For at lindre sår i munden, skyl munden med varmt saltvand flere gange om dagen, eller brug en munden skylles som Rincinol PRN. Tage Tylenol eller Motrin for smerternarkotiske smertestillende midler er ikke nødvendigt. Bruge en masse af dental voks eller en læbe protektor for seler. Den indledende fase af seler er ikke sjovt, men det går hurtigt nok. Du skal spise bløde fødevarer og tygge meget langsomt og omhyggeligt. Tro det eller ej, i et par måneder vil ikke klamme parenteserne genere dig meget  alle.
.