De 5 vigtigste råd efter du har fået hårtransplantation

du har endelig  besluttede dig for at en hårtransplantation i tyrkiet gjort. Mens du kan have visioner om en tyk afgrøde af manke kommer op snart, er tingene ikke så simpelt.
Her er de fem vigtigste ting at vide når din hårtransplantation kirurgi er gjort.

 

1 Tage dig af dine ar

Men dygtig din læge kan være, en vis mængde af ardannelse er uundgåelig, når duhar gennemgået en hårtransplantation. Mens vi venter nye hårsække til at vokse,passe er certificeret medicin, der vil reducere hævelser. Dette vil også hjælpe med at reducere hovedbund irritation, da du vil blive bedt om ikke at røre din hovedbundunder nogen omstændigheder.

 

2. Holde dit hoved højt

Dette er nødvendigt for at undgå enhver ekstra hævelse din hovedbund. Da hudenvil blive forslået fra operationen, vil du har brug at sove to eller flere puder til atafstive dit hoved. Ideelt set er der intet bedre end en tilbagelænet stol til at sove, hvisdu kan.

 

3. Undgå fysisk aktivitet

 

Din læge vil uden tvivl fortælle dig om ikke at vove i solen efter kirurgi. Passe på, atogså undgå anstrengende øvelser, der vil gøre dig sved. Sveden øger risikoen forinfektion i stor udstrækning. Du bør også undgå at besøge damper og saunaer afsamme grund.

4.  Spis ikke krydret mad og drik ikke alkohol

Som Inderne, vi er vant til krydrede retter, men kroppens reaktion på sådanne fødevarer vil påvirke helingsprocessen. Alkoholforbrug er en streng no-no samt det påvirker blodforsyningen til hovedet. Hvis det er muligt, forsøge at undgå rygning i en måned umiddelbart efter operationen.

5. Øjeblikkelig pleje

 

Hold området omkring din hovedbund ren hele opvågningsfasen. Du vil føle ømhed og en følelsesløse sensation i de steder, hvor indsnittet er foretaget. Forstået medicin og deres frekvens og ikke forsøge at selv behandle dig selv på nogen måde. Recovery efter operationen tager tid. Og endelig, holde dig travlt med andre aktiviteter ud over holder øje om hvornår nye hår vil vokse.