Den ultimative Guide til at finde en fremragende tandlæge

At finde en ny tandlæge i Kolding kan være en meget skræmmende opgave. Jeg har bemærket,at når jeg møder en ny patient, jeg finde ud af at tandlægen er normalt den sidste ting, der er plukket når folk flytter til en ny by.

Side notits: Find din tandlæge på Frederiksberg her.

Der er efter renseriet, børns skole, praktiserende læge og endda bartender!
Jep, forestille sig, at være sidst  listen!
Hvem du vælger som en tandlæge vil have en enorm indflydelse din sundhed positivt eller negativt.
Det er en vigtig beslutning, der har konsekvenser ud over dit første besøg. tag dintid, og vælg med omtanke. Det er jo nemt at fyre din bartender!

Nogle af det er sund fornuft, nogle er ikke indlysende, og nogle er insiderviden…

 

Er tandlæge interesseret i hele kroppen sundhed?

Den rigtige tandlæge er bekymret ikke blot med tænderne selv, men tilslutningen aforal sundhed til resten af kroppen. Din tandlæge skal bede dig om din sygehistorie oguddanne dig om, hvordan din oral sundhed påvirker sundhed i hele din krop.

 

Hvis tandlægen har en holdning, “der er et hul i tanden, lad os fylde hullet” det erikke en moderne tandlæge og du kan gøre det bedre. Problemer i munden kan øgedine chancer for hjertesygdomme, demens og diabetes til at nævne nogle , og denrigtige tandlæge tænker om sundhed i munden i forbindelse med sundhed i resten afkroppen samt hvordan du til square dit liv kurve.

 

Spørg din nuværende tandlæge hvis han kender nogen din nye destination.

 

Mange gange vil hun kender nogen, at de gik i skole med eller kender nogen, der eren fremragende tandlæge. Bede om mange navne din tandlæge kan give.

 

Spørg din tandlæge, hvis han er medlem af en faglig organisation.

 

Jeg er medlem af en undersøgelse klub, der mødes hver måned for at udføre kliniskarbejde med en vejleder til stede. Denne undersøgelse klub har medlemmer fra heleverden, der alle holdes til samme standard, hvilket betyder, jeg kan simpelthen åbnemit medlemskab brochure og henvise min patienten til en anden tandlæge i nogendel af verden med fuld tillid.

 

Tandlæger i disse undersøgelse klubber arbejde for at finpudse deres praktiskekliniske færdigheder ud over hvad de har lært i skolen. Dette bør differentieres fraefteruddannelse kurser, der er forelæsning-baserede og indebærer ikke praktiskedygtighed raffinement.