EKSPERT TEKNIKKER FRA EN MASSAGE TERAPI INSTRUKTØR

Hvis du leder efter den perfekte måde at overraske at særlige en person i dit liv, kan du overveje at forære ham eller hendeen all-out, dybt afslappende rygmassage ved at være en massør kolding. Mens store-købte varer kan være stor, kan de slå en rigtig god back gnide. Du behøver ikke at være en uddannet professionel med held give en høj kvalitet tilbage gnide — Se denne massage video og lære de vigtigste nybegynder massageteknikker for at give en afslappende og mindeværdigt massage.

 

RYGMASSAGE TEKNIKKER:

 

Finde en stabil, hård overflade i dit hjem og have din elskede one ned med deres ansigt mod gulvet. Du behøver ikkenødvendigvis en professionel massage bord — en robust overflade vil gøre.
Sørg for at fastsætte håndklæder, tæpper og andre typer af blødt materiale til at øge din elskede ens komfort i løbet afmassage.
Begynder ved at gnide lidt af massageolie ind i dine hænder. Starter ud som let spreder olie jævnt hen over ryggen. Gøre etottetal bevægelse for at sikre, at du der dækker hele området. Gradvist øge mængden af pres, som du anvender som dufortsætter med at tilbage gnide.
Flytte ind i din næste gliding slagtilfælde af fast bevæger sig op i ryggen, skulderen og ned bagsiden igen. Brug dinkropsvægt til at oprette yderligere pres. Gøre det i en pæn, flydende bevægelse uden at fjerne hænderne fra din patientensryg.
Hvis du ønsker at dybere med hver gliding slagtilfælde, bruge dine knoer. Pasikke at trykke benede strukturersom rygsøjlen eller skulderbladene for hårdt, men.
Lægge mere pres muskler langs hver side af rygsøjlen.
Fordi skuldrene er et område af kroppen, hvor der afholdes en stor mængde af spænding, skal du sørge for at lægge pres dette område, godt. Grab den øverste skulder muskel og anvende varierende mængder af pres, afhængigt af komfortniveauet af den pågældende person.
Slut op massage ved at vende tilbage til den oprindelige figur otte slagtilfælde.
RYGMASSAGE TIPS
Sørg for at flytte din krop mens du lægge pres en person tilbage under en massage. Dermed kan hjælpe med atopretholde din udholdenhed og kan også hjælpe med at forhindre dig fra utilsigtet skade dig selv.
Sørg for at vælge høj kvalitet massage olie før du begynder den rygmassage. Anbefalede olier omfatter dem somolivenolie, vindruekerneolie, blandet olier og meget mere. Undgå stærke dufte for de bedste resultater.