Hvordan beskærer mange træer godt?

En motorsav er et værdifuldt redskab, når det kommer til træfældning Nordsjælland og manipulere et landskab for at forbedre jagt strategier. Det er også et værktøj, der alvorligt kan såre eller dræbe dig, især når bruges forkert.

beskæring af træer

En af de mest almindelige måder, jeg ser folk mis ved hjælp af en motorsav er når de skærer ned store træer. Hængsel-skæring er en populær teknik for at øge hjorte levested, men denne teknik er bedst til små træer, at du nemt kan håndtere.Det er ikke sikkert at forsøge at hængsel-cut store træer, af årsager jeg vil forklare. Problemet er, det er svært at definere“store” i form af trunk diameter, fordi træarter varierer i tæthed og andre karakteristika, der gør dem håndtere anderledesnår det er skåret, og selv “små” træer kan såre dig hvis du ikke er forsigtig. Fejle på siden af forsigtighed: Hvis du er i tvivlnår man studerer et bestemt træ, overveje det “store.”
Her er hvad folk har tendens til at galt: de lige op til disse store træer og gøre en enkelt fældning cut, lige ind i stammenaf træet, og indtil træet falder. Dette virker ofte, og kommer ingen til skade, og noget værdifuldt er ødelagt. Men dissemennesker bør overveje selv heldig. De undgik flere potentielt dårlige resultater af et snit som dette.
Først, når du skærer et stort træ som dette, du har lidt kontrol over den retning, hvor træet vil falde. Nok sagt.

Andet, medmindre træet har en indlysende lean, du kan nogle gange ender med vægten af træ hug linjen saw ogklemmer det. Nu er du i en rod. Du skal bruge kiler og en økse, eller reb og en come-langs, at åbne snittet og fri din sav.Redning din sav, når det er klemt i et stort træ er naturligvis en risikabel operation eget, der er bedre undgås i førsteomgang.

Tredje, og mest betydningsfulde, store træer skåret neddenne måde kan udføre en række uventede stunts, da de falder,hvoraf mange kan resultere i din såret eller endog dræbt. Et eksempel er, hvad er kendt som en “barberchair.” I stedet forskæve og falder som du gennem stammen, opdeler træet lodret indtil den fastgøres et tidspunkt over jorden, oghalv-stammen, toppen af træet falder lige til jorden. Dette sker ofte ekstremt hurtigt, hurtigt at operatoren motorsavstadig kan stående i bunden af træet når det kollapser.