Hvordan kan du arbejde med en bedemand til at planlægge en personlig begravelse?

Her er et interview med en førende bedemand i USA. Det kan være hjælpsom selvom du kun skal finde en god bedemand på Frederiksberg eller et andet sted i Danmark.
Kimberly: Hvad familier skal være opmærksomme , når der beskæftiger sig med begravelse hjem?

Amy: Den første ting jeg fortæller folk, er, at når hospice er i afgift, døden ikke er en nødsituation. Hvis hospice er i afgift og død sker som forventet, behøver du fortælle bedemand at komme lige med det samme at gøre en forhastet pickup. Du erberettiget til tid i rummet med din elskede. Når døden indtræffer, er det et godt tidspunkt at holde hånden af afdøde,synge, fortsætte med at tale, har andre familiemedlemmer skiftes til at have privat tid med afdøde, har en præst. Hvert hospital eller hospice er forskellige, men det er min opfattelse, at mindst et par timer er tilladt for sørgende. Du skal bareklare det med hospice sygeplejersker og kalder bedemand. Jeg er slags bedemand, der siger ‘når vil du os fremover?’ istedet for “vi vil være der.”

Ikke alle er i der. Nogle mennesker er hærget med udmattelse og døde familiemedlemmet er udmagret med et ansigtfuld af smerte, at nogle mennesker bare ønsker at forlade. Selv fortæller jeg folk at bo og anerkende, hvad du ertaknemmelig for. Du har naturligvis talt hele vejen, men det er en hellig tid og bedemand behøver ikke at gribe indomgående.

 

Amy’s tips til at dyrke et godt forhold med en bedemand:

 

  1. Bede ham/hende til at beskrive nogle af de bedste/mest foretrukne begravelse begravelse hjem har instrueret.
  2. Fortæl ham/hende om din families tro rejse. (Åbne op, dvs. Nu er ikke tid til at være vage eller mystiske om dine mest dybtafholdt værdier og overbevisninger.)
  3. Vedrører oplysninger om andre begravelser i dit liv du har kunne lide eller ikke lide.
  4. Prøv at have nogle grundlæggende viden om din lokale kirkegårde og krematorier hvis det er muligt.
  5. Anmeld fartplan omhyggeligt. Synes begravelse starttidspunkt realistisk betragtning én vigtig familie medlems tendens til at ankomme sent?
  6. Motivere bedemand til at arbejde hårdt for dig af — bare en gang — kommentere noget du se omkring begravelsenhjem, du kan lide (hvis du ikke kan lide noget, til en anden begravelse hjem). Jeg ved sørgende kunder ikke bør væreforpligtet til at være charmerende, men jeg er her for at fortælle dig, det er lidt charmerende hjælper.
  7. Fortæl din bedemand, hvis du er tilfreds med måde begravelsen er gået, at du vil skrive en anmeldelse og fortælle alle, duved om din oplevelse.