Hvordan man vælger en god bedemand?

Der er aldrig et perfekt tidspunkt at kigge efter den bedste bedemand eller at planlægge hvad emner du ønsker inkluderet i en begravelse og det er selv om det er en bedemand i Hillerød eller et andet sted. Selvom den gennemsnitlige begravelse koster omkring 50000 kroner er dette øjeblik helt muligvis den mest oversete stor liv begivenhed, som vi stødermodvilligt.

 

Det rigtige tidspunkt til at finde den bedste begravelse hjem til dig eller din elskede er når du ikke behøver at. Ofte, er at finde den bedste begravelse hjem sat til vejkanten, når en elsket passerer væk. Ægtefælle eller betydelige andre er i entilstand af fortvivlet og blot bruger den nærmeste begravelse hjem eller en begravelse hjem, en ven eller slægtning harforeslået.

 

Forskellen mellem funeral home A og B kan betyde forskellen mellem udgifterne hundreder til tusinder af dollars til desamme tjenester. Hvordan ? Den underliggende årsag er ejerskab.

 

Selv om en begravelse hjem kan synes at være privatejet, er over 20% af begravelse hjem faktisk ejet af en corporation.Selskaber typisk opkræve meget højere priser end et privatejet begravelse hjem og kan endda holde samme navn af denbegravelse hjemme, som det har erhvervet.

 

Du tror måske, at du kommer med en lokal virksomhed netop på grund af navnet brættet uden for hjemmet, når de ivirkeligheden at begravelse hjem kan betjenes af en corporation, som afgifter 30-40% mere end den konkurrerendeprivatejede begravelse hjem i området.

 

Du kan se, hvorfor forhånd at forberede en begravelse kan hjælpe spare dig penge og reducere unødvendige stress i ditliv!

 

Her er de top fem ting at kigge efter, når at finde den bedste begravelse hjem til dine behov:

 

1. pris Sammenlign. Hver begravelse hjem er påkrævet ved lov til at gøre en “generel pris listen tilgængelige” af alle detjenester og produkter som det tilbyder. Bede om en kopi, du kan sammenligne priser med andre begravelse hjem iområdet. Mange begravelse hjem tilbyder en pakket udvalg dette kan medvirke til at reducere dine samlede ud aflommen omkostninger eller de kan opkræve mere for. Dobbelt check at se, hvad konkurrenterne tilbyder.

 

2. Bemærk, hvad der er inkluderet i deres servicegebyrer, som disse kan variere betydeligt fra en begravelse hjem til denanden. Jo mere specifikke linjeelementerne, jo lettere bliver det at vælge en begravelse hjem.

 

3. Medtag ‘begravelsesomkostninger’ i din livsforsikring plan. Undgå at købe en begravelse plan fra den begravelse hjemselv at undgå enhver unødig hovedpine.

 

4. Spring “beskyttende” kiste opsalg. Mens denne såkaldte funktion holder udenfor elementer fra at ødelægge kroppen,det faktisk tørrer kroppen og petrifies det. Denne lille $8,00 omkostninger til begravelse hjem er upsold til meget som$800 ekstra til deres kunder!