Sæt realistiske forventninger når det kommer til slankepiller

Der er ingen tryllestav til at miste vægt, selv med slankepiller der virker hurtigt. Den mest effektive måde at tabe sig og holde det ud er gennem livsstilsændringerSpise en sund lavt kalorieindhold kost med masser af frugt og grøntsager og være fysisk aktiv.

Slankepiller – recept medicin, nonprescription medicin, naturmedicin eller andre kosttilskud er alle, bedste, værktøjer,der kan hjælpe med vægttab. Men der er forholdsvis lidt forskning om disse produkter, og bedste studerede af disse er receptpligtige vægttab narkotika.

For eksempel, gennemgik en 2014 undersøgelse 21 langsigtede forsøg med receptpligtig medicin til behandling af fedme.Forskerne konkluderede, at når en person gør passende livsstilsændringer, en recept vægttab narkotika øger sandsynligheden for at opnå “klinisk meningsfuldt” vægttab inden for et år.

Klinisk meningsfuld vægttab nok vægttab til at begynde at sænke risikoen for hjerte-kar-sygdom, diabetes og andresygdomme defineres normalt som 5 procent eller mere af kropsvægt.

Det er vigtigt at overveje, at vægttab opnået i forskning omgivelser kan være større end i praksis. Også, eventuellebivirkninger og bivirkninger til vægttab piller kan påvirke behandling resultatet.

En rimelig forventning, er derfor, at receptpligtige vægttab piller kan være gavnlig, men de ikke vil magisk. De ikkearbejde for alle, og deres fordel kan være beskedne. Og forskere ved meget mindre om de potentielle fordele og risici vedover-the-counter vægttab produkter.

Tolkning af slankepiller

Når et kosttilskud markedsføres som “klinisk dokumenteret” for at forårsage vægttab, der bør være nogle typer af kliniskebeviser til støtte for det. Sådan en påstand, men giver ingen detaljer om den kliniske forskning.
For eksempel markedsføres hindbær keton kosttilskud som klinisk bevist, naturlige vægttab produkter. Fra November 2014,havde været offentliggjort resultaterne af kun et klinisk forsøg med hindbær keton. Resultaterne omfatter følgende oplysninger:
Otte-ugers forsøg anvendes en multi ingrediens supplement med hindbær keton, koffein, bitter orange, ingefær ekstraktog hvidløg rod ekstrakt, samt andre urter, vitaminer og mineraler.
Halvfjerds overvægtige voksne blev randomiseret til at modtage enten supplement eller en inaktiv ingrediens (placebo).
Alle deltagerne var placeret en begrænset kost og motion program.
45 personer afsluttet alle otte uger af retssagen.
Blandt folk at gennemføre retssagen, var den gennemsnitlige vægttab i gruppen supplement 4,2 pounds (1,9 kg).
Den gennemsnitlige vægttab i placebogruppen var 0,9 pounds (0,4 kg).
Mens forskellen mellem de to grupper var betydelig, var vægttab i behandling gruppen stadig beskedne. Og retssagen varkun otte uger, der er ikke længe nok til at vide, hvis tillægget vil bidrage til at fremme vægttab lang sigt. Da tillæggetmed flere ingredienser, er det ikke muligt at bedømme, hvilke ingredienser forårsaget en behandling virkning.

Derfor, størrelse, metode og varigheden af forsøget giver tilstrækkelige beviser for at drage konklusioner om de potentielle fordele af hindbær keton.

slankepiller