Tandlæge

dentist
Der er det vigtigste én læge du opdage en masse mere end alle andre? For de flestemennesker, er det klart svar: deres tandlæge. Der er en meget god grund til det — det er da grundlæggende tandpleje er udelukkende fokuseret mod at forebygge sygdom.Faktisk, menes det, at næsten 65 procent af dental teknikker er muligvis præventiveeller analytiske. Generelle tandlæger bistå enkeltpersoner styre uden om udviklingen afdental betingelser ved at sætte et stærkt fokus dental sundhed og sundhed. Hvisvenstre forsømt, disse tabte tid kontoret i sidste ende føre til ubehag eller skole — og ca pris af enorme mængder af pund hvert år.
Grundlæggende tandlæger ville være tandplejes primære virksomheder til folk i allealdre. I et program tur til dine kære, tandlæge, du vil måske besidder en omfattendeundersøgelse af munden området (herunder tænder, tandkød, sammen med andrebygninger), ekspert udrensning, samt en dialog om dine dental (og general) sundhed.Du vil muligvis også give en udfylde den beskadigede emalje i tilfælde af dinundersøgelse viser klart tilstedeværelsen af huller i tænderne. Men disse metoder,mens typisk, er næppe de eneste virkelige udbydere af din normale tandlæge tilbyder.

Hvad gør fælles tandlæger?

000 tandlæger uddannelse i USA, af ca 143, er nogle 80 – procent tandlæger. I modsætning til fagfolk, der primært er centreret en bestemt facet af tandlægetandlæger giver en række udbydere, som er afgørende for dit helbred, der er løbende,herunder:
Forebyggende løsninger disse hjælp før det kræver holde inde i din mund dubevare store dental sundhed ved at forebygge sygdom. Normal eksaminer (herunderanalytiske fotografier for eksempel x stråler) og ekspert tand rengøring er etfundament af unddragelse. Din tandlæge, der er grundlæggende kan give digomfattende retninger hen til forøge jeres hjem dental sundhed, og kunne også foreslåforebyggende retsmidler for eksempel fugemasser, hvis det kræves. Og når enenergisk livsstil er ledet af dig, du kan installeres, at have en skræddersyetTandbeskytter din arbejdsplads, som var tandlæge.
Genoprettende tjenester Når der er en vanskelighed ligger, din tandlæge kan sørgefor du får passende og regelmæssig terapi. De absolut mest typiske (og imponerende)dental reparation indebærer at fjerne tand henfald og lægge en fyldning udbeskadigede emalje. Men ikke de genoprettende proces standard tandlæger, der erkun reelle udbud. De giver dig et sted togo hvis du ønsker hurtig behandling foreksempel en beskadiget, bankede-out eller afslappet emalje. GrundlæggendeTandlæger kan identificere og håndtere, hvad der forårsager tand ubehag ellerparodontale (gum) sygdom. De hjælper dig med at installeret med proteser,placering kroner og kan også give retsmidler for mistede tænder. Nogle leverer merekomplekse retsmidler, for eksempel Ortodonti Rodbehandling og implantater, så godt.
Kosmetiske behandlinger Flere standard Tandlæger kan hjælpe dig modtageglødende grin du har ofte ønske at have et udvalg af kosmetiske behandlinger. Disseomfatter teethwhitening, æstetiske limning — endda porcelæn finér. Anmode om dingrundlæggende tandlæge, hvis din bedre ser hvad du søger efter.
Generelle sundhedsspørgsmål som en afspejling af ens generelle sundhed, dintandsundhed er synlige i flere værdier. Problemer kan være afspejlet af noglespørgsmål omvendt, og i andre områder af ens krop. For eksempel, kan dental angreb,der er forsømt resultere i en øget forekomst af hjerte-kar-sygdom værre kontrol afdiabetes og problemer under graviditeten. Grundlæggende tandlæger er uddannet til at genkende disse sammen med andre problemer, og giver anbefaling eller egnetterapi når det er påkrævet. Et problem, der er unikke er søvnapnø, et eventuelt dødeligsituation, der kan lejlighedsvis håndteres ved at have en mundtlig produkt.Grundlæggende Tandlæger kan også stille forslag om tobak ophør kostvejledning oggenerelle sundhed og wellness info.